Cumpar tablouri vechi

Cumpar tablouri

Detineti si Dvs un tablou/tablouri vechi?

Solicitati o evaluare gratuita, inclusiv pt o intreaga colectie sau mostenire! Cumparam tablouri vechi cu plata imediata.

Telefon / WhatsApp: 

+40 773 824 258    

Email:  

artaromaneasca@yahoo.com

Cautam atat pictori consacrati, cat si autori mai putin cunoscuti. Cumpar tablouri realizate in tehnici diverse: ulei, guasa, pastel, tehnica mixta etc., pe suport de panza, carton, lemn etc. Se ofera preturi corecte, corelate cu cota de piata a fiecarui artist. In acelasi timp va oferim discretie si seriozitate pe parcursul intregului proces de vanzare.

Indiferent ca este vorba despre o mostenire sau un tablou din propria Dvs colectie asupra caruia v-ati hotarat sa il instrainati, un prim pas in procesul de valorificare il reprezinta identificarea autorului si stabilirea autenticitatii. Acesta este un proces complex, rezervat profesionistilor, ce implica atat cunostinte temeinice de istoria artei si studii de specialitate, cat si o etapa tehnica, de laborator, unde prin intermediul aparaturii de specialitate se poate confirma originalitatea unui tablou si elimina eventualele dubii legate de autenticitate. In acest sens, pentru un maxim de profesionalism in activitatea noastra, noi colaboram atat cu experti cat si cu restauratori acreditati de Ministerul Culturii.

cumpar tablouri

Apelati cu incredere la serviciile noastre; suntem disponibili pentru deplasari la domiciliul Dvs atat in Bucuresti, cat si in alte localitati, cu o programare in prealabil.