Cumpar tablouri

Cumpar tablouri vechi

Oferim cele mai bune preturi, evaluare gratuita. Contact: 0773.824.258

Detineti si Dvs un tablou/tablouri vechi?

Solicitati o evaluare gratuita, inclusiv pt o intreaga colectie sau mostenire! Cumparam tablouri vechi cu plata imediata.

Telefon / WhatsApp: 

+40 773 824 258    

Email:  

artaromaneasca@yahoo.com

Cumparam tablouri create atat de pictori consacrati, cat si de autori mai putin cunoscuti. Cumpar tablouri realizate in tehnici diverse: ulei, guasa, pastel, tehnica mixta etc., pe suport de panza, carton, lemn etc. Se ofera preturi corecte, corelate cu cota de piata a fiecarui artist. In acelasi timp va oferim discretie si seriozitate pe parcursul intregului proces de vanzare.

Indiferent ca este vorba despre o mostenire sau un tablou din propria Dvs colectie asupra caruia v-ati hotarat sa il instrainati, un prim pas in procesul de valorificare il reprezinta identificarea autorului si stabilirea autenticitatii. Acesta este un proces complex, rezervat profesionistilor. El implica in primul rand cunostinte temeinice de istoria artei si studii de specialitate. Apoi el implica si o etapa tehnica, de laborator. Aici prin intermediul aparaturii de specialitate se poate confirma originalitatea unui tablou si elimina eventualele dubii legate de autenticitate. In acest sens, pentru un maxim de profesionalism in activitatea noastra, noi colaboram atat cu experti cat si cu restauratori acreditati de Ministerul Culturii.

cumpar tablouri

Apelati cu incredere la serviciile noastre, pentru a putea obtine cele mai bune preturi; cumparam tablouri vechi si suntem disponibili pentru deplasari la domiciliul Dvs atat in Bucuresti, cat si in alte localitati, cu o programare in prealabil.

 

Ce cauta clienții tablouriromanesti.ro:

Cumparam Picturi Vechi, Cumpar Tablouri Vechi, Colectionar Cumpar Tablouri, Magazin Picturi, Pret Tablouri Vechi, Pret Picturi Vechi, Picturi Vechi Bucuresti, Cumpar Tablouri Vechi Bucuresti, Colectionar Cumpar Tablouri Vechi Bucuresti, Magazin Picturi Vechi Bucuresti, Antichitati Tablouri, Antichitati Picturi, Magazin Antichitati Bucuresti, Pret Tablouri Vechi Bucuresti, Pret Picturi Vechi Bucuresti, Expertiza Tablouri, Expertiza Picturi Vechi Bucuresti.